Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_postbit_alt.php(468) : eval()'d code on line 238

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:3242) in [path]/external.php on line 865

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:3242) in [path]/external.php on line 865

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:3242) in [path]/external.php on line 865

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:3242) in [path]/external.php on line 865

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:3242) in [path]/external.php on line 865
<![CDATA[ADD Forums - Attention Deficit Hyperactivity Disorder Support and Information Resources Community - Site Suggestions & Feedback]]> http://www.addforums.com/forums en Tue, 21 Nov 2017 07:57:59 GMT vBulletin 60 http://www.addforums.com/forums/images/misc/rss.jpg <![CDATA[ADD Forums - Attention Deficit Hyperactivity Disorder Support and Information Resources Community - Site Suggestions & Feedback]]> http://www.addforums.com/forums 404 message when logging in http://www.addforums.com/forums/showthread.php?t=188622&goto=newpost Mon, 30 Oct 2017 19:21:11 GMT I just wanted to let you know that when I try to login on the landing page I get a 404 message. The login only works for me on http://www.addforums.com/forums/index.php. I don't mind, but at first thought that there's a problem with my account, but it seems to be a bug. ]]> 010101 http://www.addforums.com/forums/showthread.php?t=188622